ACTION-CARDS KAN REDDE LIV 

Action-cards® er robuste instruktionskort, med trinvis guide til sikker førstehjælp.

Forbered

Brug Action-cards® til at forberede dig selv på at kunne give sikker førstehjælp og håndtere en ulykke.

Udfør

Udfør sikker førstehjælp, hvis der opstår en ulykke. Brug Action-cards® som en støtte og guide til førstehjælp.

Red liv

Ved at forberede dig og udføre den korrekte førstehjælp øger du chancen for at redde liv med Action-cards®.

Forebyg

Forebyg ved at skanne QR-koden på dit Action-card® når du har brugt det. Din data hjælper med at redde liv.

ACTION-CARDS
TIL KANO OG KAJAK

Vær klar til at kunne yde
sikker førstehjælp på vandet.

Førstehjælp lige ved hånden

Action-cards® giver alle på båden mulighed for at kunne yde sikker førstehjælp når det gælder

Genopfriskning af førstehjælp

Med Action-cards® ombord, kan alle få genopfrisket deres førstehjælp, når der er tid til det

Selvtræning af førstehjælp

I får instruktioner til selvtræning, så de hyppigste og mest kritiske hændelser kan trænes når det passer jer.

Jeg har gennem mange år været aktiv på havet med surf og havkajak på egen hånd og som træner og instruktør, samt som kystlivredder på Nordkysten. For mig er det ikke  ualmindeligt, at jeg indfinder mig i kritiske situationer, hvor jeg skal træffe sikre hurtige valg for min egen og andres sikkerhed. Jeg er glad for at have et solidt, vand og vejrbestandigt sæt  Action-cards® til sikker førstehjælp ved hånden. Det giver en stor tryghed.

David Tetzschner

Fysioterapeut, 8 x danmarksmester i Surfkajak og 2 x nr. 4 til VM-master i surfkajak

Jeg har sejlet siden jeg var barn ….

Jesper Tilsted

EM sølvvinder i surfkajak

ACTION-CARDS
Til kano og kajak

Dette sæt indeholder følgende Action-cards®:

 • Forside og introduktion
 • Indholdsfortegnelse og manual
 • Alarmering til søs
 • Torden og lyn
 • Bevidstløshed + hjertemassage
 • Underafkøling
 • Hjernerystelse
 • Brud med synlig fejlstilling — på ben og arm
 • Forstuvning eller muligt brud — på ben og arm
 • Ledskred
 • Væskemangel (dehydrering)
 • Solstik/hedeslag
 • Fjæsingstik
 • Brandsår og skoldninger – milde
 • Fremmedlegeme i øjet
 • Småskader
 • Tvivl om behandling eller QR-skanning
Brystsmerte

BESTIL I DAG

497 KR PR STK.

EKSKL. MOMS

Sprog?

Action-cards®, kan købes på dansk og engelsk.

Kursus i sikker førstehjælp med Action-cards®?

  Ønskede dage

  Ønsket tidspunkt

  Vi anbefaler dig at du køber dine Action-cards®, læser i dem og tilmelder dig et kursus i sikker førstehjælp. På den måde får du mest ud af både dine Action-cards® og dit kursus.

  Se et “use-case eksempel” i videoen på et kursus i sikker førstehjælp hos virksomheden Airtirx, som så mange andre af vores kunder har stor succes med Action-cards® til sikker førstehjælp.

  Skriv dig/jer op, uden  økonomisk binding, til et kursus i sikker førstehjælp her:

  HAR I SPØRGSMÅL?

  Mange har, på et normalt førstehjælps-kursus, lært at de skal kunne huske alle førstehjælpsdetaljer i hovedet efterfølgende. Vi synes det er dejligt, hvis man kan huske alle førstehjælpsdetaljer efter en gennemført uddannelse, og det kan nogle mennesker også. De fleste har dog svært ved at huske alle detaljerne, særligt når de står i en virkelig situation. Mange har svært ved at huske det hele, bare 5 måneder efter en førstehjælpsuddannelse, og her er Action-cards® et rigtig godt værktøj. Action-cards® hjælper med at holde styr på detaljerne i en virkelig situation. Med Action-cards® skal man blot vide, hvor man kan finde den relevante viden – man skal ikke huske det hele i hovedet.

  Fordelene er, at de er robuste, de tåler vand, vind, vejr og hårde stød og slag.
  Du skal heller ikke bøvle med at logge ind på en telefon, app, tablet eller computer for at få den hjælp du har brug for. Action-cards® virker altid.

  Mange bruger i dag Action-cards®. Vi har solgt Action-cards® til mange sportshaller og også skoler og restauranter. I mange år har piloter, forsvaret, politiet og det præhospitale væsen brugt Action-cards. Det gør de, netop fordi man der ved, at det kan være svært at huske vigtige detaljer i en kritisk situation.

  Ja, en stor del af værdien af Action-cards® er at al den viden, som du normalt har en førstehjælpsinstruktør til at fortælle dig, den har du nu adgang til hele tiden på dine Action-cards®. Derfor kan du og din virksomhed nemt tage jeres Action-cards® frem og træne sikker førstehjælp præcis når I har tid og overskud til det. Også selvom det kun er 30 minutter. På den måde kan i løbende holde jer helt skarpe på jeres førstehjælp uden at det koster jer mere end den tid i selv vælger at bruge på det.

  Vi mener, at man skal gøre det man er bedst tilpas med. Vi ved, at mange har svært ved at huske, hvad man skal gøre, når det er en virkelig situation. Derfor har vi udviklet disse Action-cards® til at hjælpe folk, der skal handle i en sådan situation. Action-cards® bliver brugt meget af blandt andet piloter, forsvaret, politiet og i det præhospitalevæsen – netop fordi man der ved, at det kan være svært at huske vigtige detaljer i en kritisk situation.

  Der sidder en QR-kode på hvert Action-cards® for at gøre jeres uheldsregistrering så nem som overhovedet muligt. På under 1 min. kan du registrere et uheld, fx hjernerystelse, ved at scanne QR koden på kortet “Hjernerystelse”.

  Scanner du denne QR-kode, så registrerer du “Hvad der er sket?”, “Hvor det er sket?”, “Hvad tid det er sket?” og “Hvilken behandling der er givet akut” – uden at du har gjort andet en at scanne QR-koden.

  Når du har scannet QR-koden, kan du også få lov til at give nogle ekstra kommentarer med og hurtigt uploade et billede af der hvor uheldet skete eller uploade andre billeder, som kan være relevant dokumentation.

  En god uheldsregistrering er helt afgørende for at kunne finde de mest kost-effektive løsninger til bedre sikkerhed i jeres virksomhed.

  MEDICAL ADVISORY BOARD

  Action-cards® Medical Advisory Board vurderer, med deres sundhedsfaglige baggrund, indholdet af de Action-cards® som har sundhedsfaglige elementer i sig.

  ezgif.com-gif-maker (1)

  Mikkel Sundstrup
  Læge
  Mikkel er uddannet læge fra Syddansk Universitet i 2010, og har arbejdet som ortopædkirurg siden 2011, heraf en stor del arbejde med traume-modtagelse og skadestue arbejde. Mikkel underviser derudover som ekstern lektor på speciallægeuddannelsen i ortopædkirurgi.

  20131128-akutmediciner-379

  Jacob Juul Jensen
  Læge
  Jacob er uddannet soldat og dykker fra det danske søværn og har været udsendt som soldat til Mellemøsten. Jacob blev færdig som læge i 2012 og er Danmarks første læge, der har gennemført og afsluttet specialistuddannelse inden for akutmedicin.

  ezgif.com-gif-maker (2)

  Harvey Yules
  Læge
  Harvey er uddannet læge fra Southampton University, UK i 2011. Harvey har arbejdet 5 år på forskellige hospitaler i England og er flyttet til Australien for at opleve et andet sundhedsvæsen. Harvey er ved at specialisere sig i almen medicin i Australien.

  kim-heltoe-290x322

  Kim Heltø
  Speciallæge i anæstesiologi
  Kim er speciallæge i anæstesiologi og overlæge på Afdelingen for Bedøvelse, Operation og Intensiv Behandling på Herlev Hospital. Han fungerer som hovedvejleder og funktionsansvarlig for traumer. Har stor erfaring med traumatologi, akutmedicin, hjertestop og præhospital behandling og arbejder som akutlæge og TEMS læge på Akutlægebilen i Region Hovedstaden.

  ezgif.com-gif-maker (3)

  Paul Peterslund
  Læge i intensiv medicin
  Paul er uddannet i medicin fra Syddansk Universitet i 2014. Siden da har han arbejdet som læge i intensivmedicin, anæstesi, infektionssygdomme, kardiologi, akutmedicin, 3. verdensmedicin og psykiatri.

  Han har erfaring med undervisning af læger, sygeplejersker og lægfolk ved SimC OUH og forskellige lignende institutioner.

  ezgif.com-gif-maker (4)

  Sunna G. Herrmann
  Intensiv sygeplejerske
  Sunna er uddannet intensivsygeplejerske med speciale i neonatalogi og intensiv behandling af børn op til to år. Sunna har siden 2011 arbejdet med intensiv behandling af spædbørn, på Danmarks højest specialiserede hospital, Rigshospitalet, og har herigennem erhvervet diverse kurser indenfor akut sygepleje og førstehjælp.