FÅ EN SJOV DAG SAMMEN MED ANDRE SURFERE OG
TRÆN DIN RUTINE I AT BRUGE ACTION-CARDS

ACTION-CARDS OPSTARTSKURSUS TIL SURF

På vores kursus til surfere er det jer, der kommer på banen. Formålet er, at du, som surfer, skal føle dig klar til at give førstehjælpe, når du har gennemført kurset.

Kurset er opdelt i to moduler med pauser undervejs, hvor der vil være lidt at drikke.

 

 • MODUL 1: Vi fortæller om Action-cards® og viser hvordan du kan forberede bruge Action-cards® til at forberede dig på en ulykke.

 

 • MODUL 2: Man bliver samlet i hold af 5 personer og sendt ud til forskellige førstehjælpsstationer. Ved hver station møder I et nyt ulykkesscenarie, som er relevant for surfere. I lærer, hvordan I agerer I den kritiske situation, og hvordan I skal bruge Action-cards®.

 

Vi afslutter kurset med en opsamling og I får de sidste gode råd med ud på bølgen.

KASPER NIELSEN
CHEFINSTRUKTØR

KASPER NIELSEN CHEFINSTRUKTØR

“Jeg er Action-cardschefinstruktør. Jeg er uddannet førstehjælpsinstruktør og har været kystlivredder i mere end 20 år. Som kystlivredder har jeg stået i mange situationer, hvor det har handlet om liv og død. Derfor ved jeg, hvor vigtigt det er, at huske præcise detaljer, når man skal handle i en kritisk situation.
Med Action-cards
® kan jeg være sikker på, at jeg giver den rigtige hjælp, når nogen har brug for det.

Derfor ser jeg Action-cards® som et meget effektivt værktøj, når man skal give førstehjælp, og det betyder alt for mig.”

FÅ MEST UD AF ACTION-CARDS

Den rigtige handling

Med Action-cards® sikrer du, at det er de rigtige handlinger, der bliver udført i den kritiske situation.

Selvtræning

Et opstartskursus viser dig, hvordan du kan holde dine førstehjælpskompetencer skarpe med Action-cards® til sikker førstehjælp.

Tilpassede træning

Kurset er tilpasset surfere og de behov surfere har for at lære førstehjælp.

Dataopsamling

Med Action-cards® kan du nemt hjælpe med at forbedre sikkerheden for surfere, du skal blot skanne QR-koden på det Action-card® du har anvendt.

ANMOD OM DELTAGELSE PÅ KURSUS FOR SURFERE
ALLEREDE I DAG

Udfyld formularen og anmod, uden økonomisk binding, om den dato og det tidspunkt som passer bedst til dig/jer.

Vi glæder os rigtig meget til at give dig/jer et kursus i sikker førstehjælp målrettet surfere.

Med et kursus i sikker førstehjælp til surfere får du:

 

– 3 timer træning i sikker førstehjælp

– Instruktioner til hvordan du kan forberede dig på en ulykke i vandet eller på stranden

– Kursusbevis i sikker førstehjælp

– På kursus med børn får børnene også et Action-cards®-hero badge

– En sjov oplevelse med surfvennerne. Også selvom det er seriøst

 

Pris pr. person fra*:
 

KUN 575 kr.

 

*Ved deltagelse af minium 15 personer.

  Ønskede dage

  Ønsket tidspunkt

  MEDICAL ADVISORY BOARD

  Action-cards® Medical Advisory Board vurderer, med deres sundhedsfaglige baggrund, indholdet af de Action-cards® som har sundhedsfaglige elementer i sig.

  ezgif.com-gif-maker (1)

  Mikkel Sundstrup
  Læge
  Mikkel er uddannet læge fra Syddansk Universitet i 2010, og har arbejdet som ortopædkirurg siden 2011, heraf en stor del arbejde med traume-modtagelse og skadestue arbejde. Mikkel underviser derudover som ekstern lektor på speciallægeuddannelsen i ortopædkirurgi.

  20131128-akutmediciner-379

  Jacob Juul Jensen
  Læge
  Jacob er uddannet soldat og dykker fra det danske søværn og har været udsendt som soldat til Mellemøsten. Jacob blev færdig som læge i 2012 og er Danmarks første læge, der har gennemført og afsluttet specialistuddannelse inden for akutmedicin.

  ezgif.com-gif-maker (2)

  Harvey Yules
  Læge
  Harvey er uddannet læge fra Southampton University, UK i 2011. Harvey har arbejdet 5 år på forskellige hospitaler i England og er flyttet til Australien for at opleve et andet sundhedsvæsen. Harvey er ved at specialisere sig i almen medicin i Australien.

  kim-heltoe-290x322

  Kim Heltø
  Speciallæge i anæstesiologi
  Kim er speciallæge i anæstesiologi og overlæge på Afdelingen for Bedøvelse, Operation og Intensiv Behandling på Herlev Hospital. Han fungerer som hovedvejleder og funktionsansvarlig for traumer. Har stor erfaring med traumatologi, akutmedicin, hjertestop og præhospital behandling og arbejder som akutlæge og TEMS læge på Akutlægebilen i Region Hovedstaden.

  ezgif.com-gif-maker (3)

  Paul Peterslund
  Læge i intensiv medicin
  Paul er uddannet i medicin fra Syddansk Universitet i 2014. Siden da har han arbejdet som læge i intensivmedicin, anæstesi, infektionssygdomme, kardiologi, akutmedicin, 3. verdensmedicin og psykiatri.

  Han har erfaring med undervisning af læger, sygeplejersker og lægfolk ved SimC OUH og forskellige lignende institutioner.

  ezgif.com-gif-maker (4)

  Sunna G. Herrmann
  Intensiv sygeplejerske
  Sunna er uddannet intensivsygeplejerske med speciale i neonatalogi og intensiv behandling af børn op til to år. Sunna har siden 2011 arbejdet med intensiv behandling af spædbørn, på Danmarks højest specialiserede hospital, Rigshospitalet, og har herigennem erhvervet diverse kurser indenfor akut sygepleje og førstehjælp.

  HAR I SPØRGSMÅL?

  Generelt kan man sige, at jo mere man træner, desto bedre bliver man til sikker førstehjælp med Action-cards®. Vi arbejder på at få data ind, således, at vi kan give konkrete anbefalinger om en kost-effektiv træning. En kost-effektiv træning vil sige der, hvor man træner mindst muligt, men stadig opnår den ønskede effektivitet.

  Vi mener, at man skal gøre det man er bedst tilpas med. Vi ved, at mange har svært ved at huske, hvad man skal gøre, når det er en virkelig situation. Derfor har vi udviklet disse Action-cards® til at hjælpe folk, der skal handle i en sådan situation. Action-cards® bliver brugt meget af blandt andet piloter, forsvaret, politiet og i det præhospitalevæsen – netop fordi man der ved, at det kan være svært at huske vigtige detaljer i en kritisk situation.

  Vi lægger os altid op af internationale standarder på området, hvis sådanne findes. Fx European Resuscitation Council (erc.edu) førstehjælps guidelines. Disse bliver jævnligt opdateret og når det sker, så opdaterer vi også indholdet på vores Action-cards®. Nogle gange findes der faktisk ikke helt entydige førstehjælps guidelines til en bestemt skade eller sygdom. Hvis det sker, så kigger vi ekstra grundigt i den videnskabelige litteratur og rådfører os med vores stærke internationale sundhedsfalige Action-cards® advisory board (www.action-cards.com/medical-advisory-board), som i øvrigt evaluerer alle vores sundhedsfaglige Action-cards®.

  Hvis man ikke har et antal deltagere, som passer til 5-tabellen, så laver man hold hvor der er lidt mere end 5 på. Fx kan man have to gæster på holdet i stedet for kun en gæst, som ellers standarden.