Førstehjælp lige ved hånden

Når ulykken sker, kan du nemt slå op i dine Action-cards ® og hurtigt finde ud af, hvordan du hjælper bedst.

Genopfriskning af førstehjælp

Med Action-cards® kan du genopfriske og træne førstehjælp, når det passer ind i din hverdag.

Føl dig tryg

Action-cards ® gør alle i stand til at reagere hurtigt, og det skaber tryghed – både i erhvervslivet og i det private.

Det siger andre omAction-cards®:

I mit daglige arbejde som pædagog og leder af børnehuset Gemmet, føler jeg mig tryg ved, at vi har Action-cards® til sikker førstehjælp på alle vores stuer, til hvis der skulle ske et uheld.

Merete Grave

Leder af Børnehuset Gemmet
Integreret Vuggestue og børnehave

Vi ser Action-cards® som en del af at have et godt og trygt arbejdsmiljø. Det betyder også, at vi kan handle på det, hvis en kunde får et ildebefindende.

Matti Taul Korpela

Partner, Kønig Advokater

ACTION-CARDS TIL ARBEJDSPLADSEN

Action-cards® til fx kontoret indeholder guide til følgende:

 • Alarmering
 • Bevidstløshed og hjertemassage
 • Luftvej blokeret (+8 år)
 • Alvorlig allergisk reaktion
 • Hjerteanfald og brystsmerter
 • Slagtilfælde/stroke
 • Hjernerystelse
 • Brud med synlig fejlstilling på ben eller arm
 • Forstuvning eller muligt brud på ben eller arm
 • Bevidsthedstab med muskelkramper (Epilepsi)
 • Lavt blodsukker og sukkersyge
 • Milde brandsår og skoldninger
 • Fremmedlegeme i øjet
 • Småskader (inkl. næseblod, små sår og splinter)
 • Tvivl om behandling

For at se indholdet af Action-cards® til andre brancher, tryk på links længere neden.

8892162_1585985209283DA

BESTIL OVER 15 SÆT OG SPAR OP TIL 20%

SPROG?

Action-cards®, kan købes på dansk og engelsk.

 

I TVIVL?

Skriv til os på: kontakt@action-cards.com, hvis du er tvivl om noget.

ACTION-CARDS KAN REDDE LIV 

Robuste instruktionskort med trin-for-trin-guides til førstehjælp.

Forbered

Læs i dine Action-cards ®, inden ulykken sker.

Udfør

Brug dine Action-cards®, når ulykken er sket.

Red liv

Action-cards® øger chancen for, at du redder liv og gør en forskel for andre i nød.

Forebyg

Forebyg ved at skanne QR-koden på dit Action-card® når du har brugt det. Din data hjælper med at redde liv.

Kursus i sikker førstehjælp med Action-cards®?

Vi anbefaler dig at du køber dine Action-cards®, læser i dem og tilmelder dig et kursus i sikker førstehjælp. På den måde får du mest ud af både dine Action-cards® og dit kursus.

I videoen kan du se, hvordan vores kursus i sikker førstehjælp forløber, her med virksomheden Airtrix.

Du kan læse mere og skrive dig op (uden økonomisk binding) på linket herunder:

DESIGN SIKKERHED

Sæt sikkerheden på dagsorden, ved at gøre den synlig i hverdagen.

Vi har designet en Action-cards® station, som gør sikkerheden både synlig og pæn på arbejdspladsen.

Vi ved, at sikkerhed er noget man sjældent tænker på, i en travl hverdag, på arbejdspladsen.

Ved at designe sikkerhed, kan man ændre medarbejdernes risiko awareness. Det hjælper vi med.

Action-cards® stationen kan sammensættes, så den passer præcist til jeres risikoprofil.

Jeg er ikke i tvivl om, at Action-cards® kan være en god støtte, hvis man er usikker på at give førstehjælp. Bare det at de hænger synlige i en svømmehal eller en børnehave er med til at skærpe opmærksomheden på at holde vores kompetencer i førstehjælp ved lige, så vi også tør træde til, når det virkelig gælder.

Jane Heitmann

Formand for Folketingets Sundhedsudvalg

HAR I SPØRGSMÅL?

Mange har, på et normalt førstehjælps-kursus, lært at de skal kunne huske alle førstehjælpsdetaljer i hovedet efterfølgende. Vi synes det er dejligt, hvis man kan huske alle førstehjælpsdetaljer efter en gennemført uddannelse, og det kan nogle mennesker også. De fleste har dog svært ved at huske alle detaljerne, særligt når de står i en virkelig situation. Mange har svært ved at huske det hele, bare 5 måneder efter en førstehjælpsuddannelse, og her er Action-cards® et rigtig godt værktøj. Action-cards® hjælper med at holde styr på detaljerne i en virkelig situation. Med Action-cards® skal man blot vide, hvor man kan finde den relevante viden – man skal ikke huske det hele i hovedet.

Fordelene er, at de er robuste, de tåler vand, vind, vejr og hårde stød og slag.
Du skal heller ikke bøvle med at logge ind på en telefon, app, tablet eller computer for at få den hjælp du har brug for. Action-cards® virker altid.

Mange bruger i dag Action-cards. Vi har solgt Action-cards® til private, personale i sportshaller og svømmehaller samt til institutioner og restauranter. I mange år har piloter, forsvaret, politiet og det præhospitale væsen brugt Action-cards. Det gør de, netop fordi man ved, at det kan være svært at huske vigtige detaljer i en kritisk situation.

Ja, en stor del af værdien ved Action-cards® er, at al den viden som du normalt har en førstehjælpsinstruktør til at fortælle dig, har du nu adgang til hele tiden via dine Action-cards®. Action-cards® kan du nemt tage frem og kigge i når du har lidt tid, og også tale med din familie om hvad der står i dem. Det bliver derved nemmere at følge de trin-for-trin guidelines, der står i Action-cards®, i en virkelig situation. Endnu bedre er det, hvis du og din familie også træner at bruge disse Action-cards®. Hvis du træner et par gange om året, vil du være bedre stillet, end hvis du ikke træner.

Vi mener, at man skal gøre det man er bedst tilpas med. Vi ved, at mange har svært ved at huske, hvad man skal gøre, når det er en virkelig situation. Derfor har vi udviklet disse Action-cards® til at hjælpe folk, der skal handle i en sådan situation. Action-cards® bliver brugt meget af blandt andet piloter, forsvaret, politiet og i det præhospitalevæsen – netop fordi man der ved, at det kan være svært at huske vigtige detaljer i en kritisk situation.

Der sidder en QR-kode på hvert Action-cards® fordi vi løbende gerne vil gøre vores Action-cards® bedre, så de passer bedst muligt til det du har behov for og løser opgaven optimalt. Vi vil også gerne kunne hjælpe med at forbygge ulykker, skader og kritiske situationer. Hvis du skanner en QR-kode på et Action-card®, så er du med til at indsamle data om hvad der sker, hvornår det sker og hvor tit det sker. Den data kan vi bruge til både at forbedre Action-cards®, men også give evidensbaserede råd til, hvordan man kan forbygge ulykker, skader og kritiske hændelser. QR-koden er simpel at bruge. Du skanner QR-koden, hvis du har brugt et Action-card® og så bliver data fra kortet automatisk registreret. Du vil også kunne skrive en kommentar til (fx hvordan skaden opstod), hvis du gerne vil det.

Action-cards® til hjemmet kan købes med dansk eller engelsk sprog.

MEDICAL ADVISORY BOARD

Action-cards® Medical Advisory Board vurderer, med deres sundhedsfaglige baggrund, indholdet af de Action-cards® som har sundhedsfaglige elementer i sig.

ezgif.com-gif-maker (1)

Mikkel Sundstrup
Læge
Mikkel er uddannet læge fra Syddansk Universitet i 2010, og har arbejdet som ortopædkirurg siden 2011, heraf en stor del arbejde med traume-modtagelse og skadestue arbejde. Mikkel underviser derudover som ekstern lektor på speciallægeuddannelsen i ortopædkirurgi.

20131128-akutmediciner-379

Jacob Juul Jensen
Læge
Jacob er uddannet soldat og dykker fra det danske søværn og har været udsendt som soldat til Mellemøsten. Jacob blev færdig som læge i 2012 og er Danmarks første læge, der har gennemført og afsluttet specialistuddannelse inden for akutmedicin.

ezgif.com-gif-maker (2)

Harvey Yules
Læge
Harvey er uddannet læge fra Southampton University, UK i 2011. Harvey har arbejdet 5 år på forskellige hospitaler i England og er flyttet til Australien for at opleve et andet sundhedsvæsen. Harvey er ved at specialisere sig i almen medicin i Australien.

kim-heltoe-290x322

Kim Heltø
Speciallæge i anæstesiologi
Kim er speciallæge i anæstesiologi og overlæge på Afdelingen for Bedøvelse, Operation og Intensiv Behandling på Herlev Hospital. Han fungerer som hovedvejleder og funktionsansvarlig for traumer. Har stor erfaring med traumatologi, akutmedicin, hjertestop og præhospital behandling og arbejder som akutlæge og TEMS læge på Akutlægebilen i Region Hovedstaden.

ezgif.com-gif-maker (3)

Paul Peterslund
Læge i intensiv medicin
Paul er uddannet i medicin fra Syddansk Universitet i 2014. Siden da har han arbejdet som læge i intensivmedicin, anæstesi, infektionssygdomme, kardiologi, akutmedicin, 3. verdensmedicin og psykiatri.

Han har erfaring med undervisning af læger, sygeplejersker og lægfolk ved SimC OUH og forskellige lignende institutioner.

ezgif.com-gif-maker (4)

Sunna G. Herrmann
Intensiv sygeplejerske
Sunna er uddannet intensivsygeplejerske med speciale i neonatalogi og intensiv behandling af børn op til to år. Sunna har siden 2011 arbejdet med intensiv behandling af spædbørn, på Danmarks højest specialiserede hospital, Rigshospitalet, og har herigennem erhvervet diverse kurser indenfor akut sygepleje og førstehjælp.