ACTION-CARDS OPSTARTSKURSUS

Træn jeres rutine i at bruge Action-cards®.

Den rigtige handling

Med Action-cards® i jeres organisation sikrer I, at det er de rigtige handlinger, der bliver udført i den kritiske situation.

Selvtræning

Et opstartskursus viser jer, hvordan I udfører vedvarende selvtræning med Action-cards® til sikker førstehjælp.

Tilpassede træning

Vi tilpasser opstartskurset, og viser jer, hvordan I selv træner de vigtigste ulykkesscenarier i jeres virksomhed.

Dataopsamling

I forbindelse med jeres træning kan I med Action-cards® opsamle statistik, så I kan måle og forbedre jeres indsats løbende.

AGENDA

TRÆNING I BRUGEN AF ACTION-CARDS

Action-cards-træning til sikker førstehjælp tager fra 2 timer og op. I kan naturligvis justere tiden efter jeres behov.

Agendaen til opstartskursus til træning i sikker førstehjælp:

Introduktion til Action-cards-træning

​Træning

 • I bliver delt op i hold af 5 personer: En, der er kommet til skade, en første-redder, en anden-redder, en tilskuer og en holdleder.
 • Under træningen går I rundt til en række Action-cards-stationer, og ved hver station får I en kort beskrivelse af et ulykkesscenarie, som er relevant for jeres virksomhed.
 • En runde tager typisk 15 minutter. Bagefter bruger I cirka 5 minutter til evaluering og feedback. Hold-lederen står for evalueringen.

Evaluering

Sikker førstehjælp i svømmehal

TRÆN NÅR DET PASSER JER

Problemet med personalekurser er, at det kan være svært at samle alle medarbejdere.

Vores opstartskursus til træning med Action-cards® giver jer mulighed for at træne sikker førstehjælp på lige netop de tidspunkter, hvor I selv har tid.

KLAR TIL AT YDE
SIKKER FØRSTEHJÆLP

Vores Action-cards-instruktører kommer ud med et helt færdigt kit til at gennemføre jeres opstartskursus. Dette kit kalder vi for “Action-cards-træningskuffert” – eller bare ACT-pack! Derfor kan du også bestille os til at komme ud til et opstartskursus, selv om din virksomhed ikke allerede har Action-cards®. På den måde kan du, sammen med os, afprøve om Action-cards® virker i netop din virksomhed.

KASPER NIELSEN CHEFINSTRUKTØR

KASPER NIELSEN
CHEFINSTRUKTØR

“Jeg er Action-cardschefinstruktør. Jeg er uddannet førstehjælpsinstruktør og har været kystlivredder i mere end 20 år. Som kystlivredder har jeg stået i mange situationer, hvor det har handlet om liv og død. Derfor ved jeg, hvor vigtigt det er, at huske præcise detaljer, når man skal handle i en kritisk situation.
Med Action-cards
® kan jeg være sikker på, at jeg giver den rigtige hjælp, når nogen har brug for det.

Derfor ser jeg Action-cards® som et meget effektivt værktøj, når man skal give førstehjælp, og det betyder alt for mig.”

ANMOD OM OPSTARTSKURSUS
ALLEREDE I DAG

Udfyld formularen og anmod, uden økonomisk binding, om den dato og det tidspunkt som passer bedst til dig/jer.

Vi glæder os rigtig meget til at give dig/jer et kursus i sikker førstehjælp.

Med et opstartskursus i sikker førstehjælp får I:

 

– Fra 2 timer (og op) træning i sikker førstehjælp

– Instruktioner til selvtræning

– Genopfriskning af førstehjælp

– Motiverede medarbejdere

– Statistik, som kan bruges til at måle og forbedre din indsats med.

 

Pris pr. person fra*:
 

KUN 295 kr. ekskl. moms

 

*Ved deltagelse af minium 15 personer.

  Ønskede dage

  Ønsket tidspunkt

  MEDICAL ADVISORY BOARD

  Action-cards® Medical Advisory Board vurderer, med deres sundhedsfaglige baggrund, indholdet af de Action-cards® som har sundhedsfaglige elementer i sig.

  ezgif.com-gif-maker (1)

  Mikkel Sundstrup
  Læge
  Mikkel er uddannet læge fra Syddansk Universitet i 2010, og har arbejdet som ortopædkirurg siden 2011, heraf en stor del arbejde med traume-modtagelse og skadestue arbejde. Mikkel underviser derudover som ekstern lektor på speciallægeuddannelsen i ortopædkirurgi.

  20131128-akutmediciner-379

  Jacob Juul Jensen
  Læge
  Jacob er uddannet soldat og dykker fra det danske søværn og har været udsendt som soldat til Mellemøsten. Jacob blev færdig som læge i 2012 og er Danmarks første læge, der har gennemført og afsluttet specialistuddannelse inden for akutmedicin.

  ezgif.com-gif-maker (2)

  Harvey Yules
  Læge
  Harvey er uddannet læge fra Southampton University, UK i 2011. Harvey har arbejdet 5 år på forskellige hospitaler i England og er flyttet til Australien for at opleve et andet sundhedsvæsen. Harvey er ved at specialisere sig i almen medicin i Australien.

  kim-heltoe-290x322

  Kim Heltø
  Speciallæge i anæstesiologi
  Kim er speciallæge i anæstesiologi og overlæge på Afdelingen for Bedøvelse, Operation og Intensiv Behandling på Herlev Hospital. Han fungerer som hovedvejleder og funktionsansvarlig for traumer. Har stor erfaring med traumatologi, akutmedicin, hjertestop og præhospital behandling og arbejder som akutlæge og TEMS læge på Akutlægebilen i Region Hovedstaden.

  ezgif.com-gif-maker (3)

  Paul Peterslund
  Læge i intensiv medicin
  Paul er uddannet i medicin fra Syddansk Universitet i 2014. Siden da har han arbejdet som læge i intensivmedicin, anæstesi, infektionssygdomme, kardiologi, akutmedicin, 3. verdensmedicin og psykiatri.

  Han har erfaring med undervisning af læger, sygeplejersker og lægfolk ved SimC OUH og forskellige lignende institutioner.

  ezgif.com-gif-maker (4)

  Sunna G. Herrmann
  Intensiv sygeplejerske
  Sunna er uddannet intensivsygeplejerske med speciale i neonatalogi og intensiv behandling af børn op til to år. Sunna har siden 2011 arbejdet med intensiv behandling af spædbørn, på Danmarks højest specialiserede hospital, Rigshospitalet, og har herigennem erhvervet diverse kurser indenfor akut sygepleje og førstehjælp.

  HAR I SPØRGSMÅL?

  Generelt kan man sige, at jo mere man træner, desto bedre bliver man til sikker førstehjælp med Action-cards®. Vi arbejder på at få data ind, således, at vi kan give konkrete anbefalinger om en kost-effektiv træning. En kost-effektiv træning vil sige der, hvor man træner mindst muligt, men stadig opnår den ønskede effektivitet.

  Vi mener, at man skal gøre det man er bedst tilpas med. Vi ved, at mange har svært ved at huske, hvad man skal gøre, når det er en virkelig situation. Derfor har vi udviklet disse Action-cards® til at hjælpe folk, der skal handle i en sådan situation. Action-cards® bliver brugt meget af blandt andet piloter, forsvaret, politiet og i det præhospitalevæsen – netop fordi man der ved, at det kan være svært at huske vigtige detaljer i en kritisk situation.

  Nej, man behøver ikke en ACT-pack for at træne sikker førstehjælp. ACT-pack har vi kun udviklet for at gøre jeres selvtræning så nem og enkel som muligt samtidig med, at ACT-pack er meget robust og kan bruges hos jer i lang tid fremover.

  Vi lægger os altid op af internationale standarder på området, hvis sådanne findes. Fx European Resuscitation Council (erc.edu) førstehjælps guidelines. Disse bliver jævnligt opdateret og når det sker, så opdaterer vi også indholdet på vores Action-cards®. Nogle gange findes der faktisk ikke helt entydige førstehjælps guidelines til en bestemt skade eller sygdom. Hvis det sker, så kigger vi ekstra grundigt i den videnskabelige litteratur og rådfører os med vores stærke internationale sundhedsfalige Action-cards® advisory board (www.action-cards.com/medical-advisory-board), som i øvrigt evaluerer alle vores sundhedsfaglige Action-cards®.

  Hvis man ikke har et antal deltagere, som passer til 5-tabellen, så laver man hold hvor der er lidt mere end 5 på. Fx kan man have to gæster på holdet i stedet for kun en gæst, som ellers standarden.